Yhteistyössä

Eventours

Eventours suunnittelee ja toteuttaa yrityksille, yhteisöille ja ryhmille erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia avaimet käteen -periaatteella sekä Oulussa ja lähialueilla.  Eventours vastaa myös Talvikylän sekä Nallikarin aktiviteettien myynnistä ryhmille.

Toiminnan perustana on laaja partneriverkosto, joka koostuu osaavista ammattilaista. Eventoursin kautta löytyy ainutlaatuisia vaihtoehtoja niin leppoisan pieniin tilaisuuksiin kuin näyttäviin, isoihin juhliin.

Eventours suunnittelee asiakkaille kokonaispaketteja huolehtien myös pienimmät yksityiskohdat aina kuljetuksista ruokailuun sekä erilaisiin ohjelmapalveluihin. Kaikkien palveluiden toteuttajat ovat oman alansa rautaisia ammattilaisia - siksi ryhmäsi on aina osaavissa käsissä.

Eden sijaitsee Oulussa, Nallikarin upean hiekkarannan kupeessa. Edenissä pääset arjen yläpuolelle monella eri tavalla. Hotelli on se joka BREIKKAA - olitpa sitten tulossa lomanviettoon tai työreissuun. Sijaintimme on Oulun keskustan tuntumassa, rauhallisen luonnon helmassa, meren rannalla.

Kylpylässä iloitaan riehakkaasti tai otetaan iisisti. Pulahda ja iloitse elämästä - tyyli on vapaa! Vauhtia kehollesi saat kuntosalilta tai hotelliamme ympäröivästä luonnosta. Ednissä saa myös olla vaan ja levätä. Ota aikaa itsellesi ja heittäydy hemmoteltavaksi.

Ravintolasta avautuva upea merimaisema kruunaa ruokahetkesi.

Ravintola Nallikari

Ravintola Nallikari on alun perin oululaisen arkkitehti Risto Harjun vuonna 1975 suunnittelema rantaravintola ja juhlapaikka. 


Ravintola on auki ympäri vuoden ja tarjoaa oivan paikan syödä hyvin, juhlia ja kokoustaa pohjolan Rivieralla, Nallikarissa.


Tunnelmallinen Meri -ravintola avautuu ympäröivään merimaisemaan, ja rento Bistro palvelee patioineen ravintolan toisessa päässä. Listalla painottuvat modernin pohjoismaisen keittiön tuotteet.


Saunamaailma & Kylpypikari Ravintola Nallikarissa on kaksi viihtyisää saunaa sekä katolla oleva veistoksellinen "kylpypikari" eli 7 henkilön poreallas, jossa voi
rentoutua keskellä huikaisevaa merimaisemaa.