Varaa oma talvikyläpäivä tai talvinen aktiviteetti ryhmälle!

Talvikylä on oivallinen paikka erilaisten ryhmien, kuten yrityksien ja yhteisöiden perhepäiviin sekä päiväkoti- ja koululaisryhmien sekä ulkomaalaisten ryhmien vierailukohteeksi!

Talvikylän tiimikisat ja seikkailut

Talvikylä on oivallinen ympäristö ryhmien virkistyspäiviin ja työhyvinvointiin. Erilaiset tiimikisat ja talviset seikkailut raikkaassa ulkoilmassa lumisissa maisemissa on mukavaa yhteistä tekemistä. Miltä kuulostasi lumenveistokisa tai Mestareiden Matsi? Palkintojen jaon yhteydessä onnistuu vaikka makkaranpaisto tai kuuma kaakao munkin kera.

Yritykset ja yhteisöt

Oulu Safaris suunnittelee ja toteuttaa yrityksille, yhteisöille ja ryhmille erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia avaimet käteen -periaatteella myös Talvikylässä. Erilaiset valmiiksi mietityt aktiviteetit Talvikylässä sopivat ryhmille ja halutessanne voidaan toteuttaa vaikka after safari!

Talvikylä aktiviteetteineen voidaan valjastaa myös yritysten omiin tilaisuuksiin sopimuksen mukaan, esimerkiksi asiakastilaisuudet, henkilöstön virkistyspäivät, perhepäivät, promootiot tms. Talvikylään on yhdistettävissä vaikka retki meren jäälle. Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään sopiva vaihtoehto.

Päiväkotiryhmille valmis paketti kuljetuksineen: (PDF) 


Talvikylän yrityskauppaa hoitaa Oulu Safaris

Kysy tarjous yrityksen tai yhteisön Talvikylä-paketille!