Nallikarin palvelut

Talvikylä Cafe

Talvikylän oma kahvila palvelee Talvikylän aukioloaikoina. Talvikylän kahvilasta löytyy herkullisia munkkeja ja vohveleita, makkaraa, kuumia juomia ja virvokkeita.

Talvikylässä myös makkaranpaistopaikka omatoimiseen makkaranpaistoon.

Nallikarin lomakylä

Nallikarin Lomakylä sijaitsee ihan Talvikylän vieressä!

Nallikari Lomakylän alueelta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa majoitukseen vuoden jokaisena päivänä: 24 tasokasta Poiju Villaa sekä 28 lomamökkiä.

Moderneissa Poiju Villoissa on keittiö, ruokailutila, oma sauna, kaksi makuuhuonetta, tilava tupakeittiö oleskelutiloineen, takka ja iso terassi. Osa huviloista on paritaloja ja yhdistettävissä jopa 8 + 4 hengelle.

Lomamökeistä löytyy kaikista minikeittiö sekä vuodepaikat viidelle. Isossa lomamökissä on myös oma erillinen makuuhuone. Kaikilla yöpyjillä on käytössään veloituksetta yleinen saunavuoro ja alueen grillikatokset.

www.nallikari.fi

Nallikari Lomakylä
Leiritie 10
90510 OULU
Puh. 044 7031353
reception@nallikari.fi

Kahvila Loma

Kahvila Loma sijaitsee Nallikari Lomakylän päärakennuksessa.

Kahvila Loma toivottaa tervetulleeksi niin paikalliset vieraat, Lomakylän asiakkaat sekä kaikki Nallikarin virkistysalueella vierailevat.

Kahvilan grillissä valmistuvat nopeasti herkulliset nacho-annokset makusi mukaan. Vitriinistä löydät suussasulavat leivokset ja suolaiset herkut. Valikoimassa paljon tuotteita, joita et muualta löydä, koska tuotteet leivotaan itse. Tule vaikka maistamaan paljon kiitosta saanutta laktoositonta ja gluteenitonta Loman herkullista mansikkakakkua!

Seuraa myös Kahvila Loman tapahtumia webbisivuilta.

www.kahvilaloma.fi

Kahvila Loma

Leiritie 10

90510 OULU

info@kahvilaloma.fi