Nallikarin Talvikylän talvi on täynnä tapahtumia!

Nallikarissa tapahtuu talvellakin. Alueella toimiva Talvikylä sekä alueen yritykset tarjoavat monta mukavaa hetkeä vieraille. Nallikarin Lomakylä sekä Sokos Hotel Eden ovat avoinna koko talven!

24.-26.2. #LUMIKAAOS GOES TALVIKYLÄ

#LumiKAAOS on lumenveistotyöpaja Oulun kaupungin Kaaos-hankkeeseen liittyvässä Hashtag-projektissa (Kulttuurivoimala ry). Mukaan haetaan osallistujiksi 15-29-vuotiaita oululaisia. Työpajassa toteutetaan toiminnallinen lumiveistos/-veistoksia Nallikarin Talvikylään. Osallistujille ilmainen. Ohjaajana kuva- & yhteisötaiteilija Anna Koivukangas.

Tiedustelut annakoi@annakoi.com tai p. 0400 292 68

Lisää infoa tapahtuman FB-sivuilta

25.2. SUPERPARK RANTAUTUU TALVIKYLÄÄN

SuperPark Oulu on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto.Oulun Limingantullissa sijaitsevasta SuperParkista löytyy hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset. SuperPark esittelee toimintaansa Talvikylässä, tervetuloa kokemaan SuperPark myös ulkotiloissa!
www.superpark.fi

26.2. 100 VISIOTA LEIJONIEN SUOMESTA

Lionsklubit haastavat oululaisia kokeilemaan lumenveistoa laskiaissunnuntaina 26.2. kello 12–15 Nallikariin. "100 visiota Leijonien Suomesta" ei ole kilpailu, vaan yhteisöllinen koko perheen ja kaiken ikäisten tapahtuma. Satametrinen Lumiveistos nousee Nallikarin Talvikylän välittömään Läheisyyteen. Nimi juontaa siitä, että vuonna 2017 sekä itsenäinen Suomi että maailmanlaajuinen Lions-järjestö juhlivat satavuotista taivaltaan.

Lue lisää tapahtuman FB-sivuilta


3.3.-5.3. SNOWSYMBOSIUM

Lumenveiston ammattilaiset veistävät Nallikarin Talvikylässä! Tule katsomaan ammattilaisten
työskentelyä.

Lue lisää tapahtuman FB-sivuilta

8.3. KIRJASTOAUTO ONNELI VIERAILEE TALVIKYLÄSSÄ KLO 12-15

Oulun kirjasto viettää Suurta Lukuseikkailuvuotta 2017. Kirjastoauto Onneli vierailee Talvikylässä klo 12-15.. Tervetuloa tutustumaan kirjojen maailmaan6


11.3. ONNI ORAVAN HIIHTOKISAT PERHEEN PIENIMMILLE klo 13

Suosittu Onni Oravan hiihtokilpailu pidetään klo 13. Hiihtomatka on 200-800 metriä, hiihtotyyli on vapaa. Ilmoittautumiset klo 11.30–12.30 hotelli Edenin aulassa. Ei ilmoittautumismaksua. Jokainen hiihtäjä palkitaan!

12.3. HANKIGOLFIA JA VÄLINETESTAUSTA

Nallikarin Minigolfin pihamaalla talvinen minigolfmahdollisuus klo 11-16. Tervetuloa kokeilemaan, miten puttaus onnistuu hankikelillä. NalliSportissa myös Oulugolfin välinetestausta klo 12-15.

http://www.ouluntarmo.fi/minigolf/

www.oulugolf.fi


18.3. VIPSU PUPUN TOUR DE LIUKURI KLO 13.00.

NallikarinTalvikylässä Vauhtipuiston Vipsu Pupun isännöimä Tour de Liukuri -kisa alkaenklo 13. Ilmoittautumiset paikan päällä vartti ennen kisaa. Omat liukuritmukaan! Palkinnot jakaa Vipsu Pupu!


25.3. NALLIKARIN KINGI -PILKKITAPAHTUMA

Nallikarin Kingi on uusi koko perheen ja alan harrastajien vuosittainen pilkkitapahtuma, Jonka tapahtumapaikka on lähellä Oulun keskustaa Nallikarin ranta-alueella. Tapahtuma tavoitteena on saada liikkeelle, ulkoilemaan ja pilkkimään meren jäälle niin lapset, nuoret kuin aikuiset.

www.nallikarinkingi.com