Taustaa

Nallikarissa 2008 testattu talvikylä sai loistavan vastaanoton. Talven ja kevään aikana kylässä kävi noin 20 000 ihmistä. Lisäksi se lisäsi huomattavasti Nallikarin ranta-alueen ja jään käyttöä sekä toi Oulun merellisyyttä esille niin kotimaisille kuin ulkomaisille vierailijoille. Erityisesti perheille mutta myös muille kohderyhmille tarjotun talvikylän löysivät matkailijoiden lisäksi myös kaupunkilaiset sekä mm. yritys-, koulu - ja päiväkotiryhmät.

Nallikarin Talvikylä starttaa kahdeksanteen kauteensa. Nallikarin Talvikylän suunnittelun lähtökohtana 2018 on tuottaa monipuolista toimintaa kuten poroajelua, rekiajelula kelkalla, mönkijöitä, liukumäkiä ja seikkailutunneleita. Talvikylä on vuonna 2018 myös monen talvisen tapahtuman keskipiste.

Tulevaisuuden visio

Nallikarin talvikylä toteutetaan vuosittain ja kylästä tehdään osa oululaista kulttuuria - yhteistä talvista ajanvietettä sekä oululaisille että matkailijoille. Myös yhteistyö yritysten kanssa on merkittävässä roolissa tulevaisuudessa.

Nallikarin talvikylän visiona on olla Oulun vetovoimatekijä - talvinen huvipuisto meren äärellä, joka tuo iloa oululaiseen elämään!

Talvikylä 2009

Talvikylä 2011

Talvikylän tunneleita